MENU
Aula_close Layer 1
Logo
Mobil menu

Elevrådet

Elevrådet på Læsø Skole bliver valgt fra 3. klasse og op til 9. klasse, hver klasse vælger selv 2 repræsentanter og 1 suppleant i august måned. Elevrådet vælger herefter en formand og næstformand. Formanden sidder som regel på posten i 2 år, de andre medlemmer bliver valgt for hvert år. 

  • Elevrådet arbejder for, at alle elever bliver hørt om skolens politikker, miljøet og andre ting, som eleverne på skolen ønsker
  • De arbejder for at tjene hvert år penge til at de kan give noget tilbage til de andre elever på skolen
  • Derudover er elevrådet blevet brugt til pasning til forældremøder, kagesalg til skolefest og hjælpegårdvagter.de har f.eks. købt mikroovn og Elevrådet har køleskab til skolens elever, de har sørget for at udskolingseleverne kan gå i Super Brugsen og de er i gang med at samle penge til at få kantinen sat i stand.

Formanden og næstformanden deltager i fællesbestyrelsesmøder hver måned, hvor de sidder sammen med ledelsen, skolens personale og forældre. 

Elevrådet er medlem af de danske skoleelever, en organisation for alle elever i Danmark - elevrådet fra Læsø Skole deltager hvert år i landskonferencen for de danske skoleelever, hvor de diskuterer politik, og de bestemmer også selv hvert år om de vil have kursus af de danske skoleelever på skolen.

Formand og næstfmd. i skoleåret 2020-21: Elias T. fra 9A og Elias A. fra 9A