Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1
Logo
Mobil menu

Nyheder fra Læsø Skole

Fastelavn på Læsø Skole

Den 12. februar 2024 var en dag i udklædningens tegn på Læsø skole. Børnene fra 0.-9. klasse var klædt ud i alverdens flotte kostumer og der blev slået katten af tønden, samt kåret de flotteste udklædninger. Dagen sluttede af med hygge og fastelavnsboller ude i klasserne. 

Fastelavn på Læsø Skole

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læsø Skoles rettighedsråd deler aktivitetskasser ud til alle klasser 

Den 1. februar 2024 var en glædelig dag på Læsø skole. Børnene i skolens rettighedsråd var rundt i alle klasser med en aktivitetskasse bestående af nye bolde, sjippetove, elastikker og sandkasse legetøj til de mindste af skolens elever. 

Rettighedsråd

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skøjtetur for udskolingen i Iscenter nord 

Den 7. december 2023 var 7.-9. klasse afsted på skøjtetur i skøjtehallen i Frederikshavn. Det var som altid en kæmpe fornøjelse, at have de ældste elever med på en hyggelig dag på skøjter.

Skøjtetur i iscenter nord

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mellemtrinnet var på en dejlig tur til Randers regnskov

Den 5. december 2023 var mellemtrinnet fra Læsø skole en tur i Randers regnskov. Dagen bød på undervisning og med mulighed for at røre en kongepython.

Undervisning i Randers regnskov

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skolefest på Læsø Skole 

Den 13 oktober 2023 var der skolefest på Læsø skole for både børn og voksne. Årets tema var UNICEFs verdensmål, som var udvalgt i samarbejde med Læsø Skoles rettighedsråd. Idrætshallen var smukt pyntet op og dagen bød på indslag fra børn og voksne. 

Skolefest på Læsø skole