Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1
Logo
Mobil menu

Tilgængelighedserklæring

Læsø Skole forpligter sig til at gøre webstedet https://laesoeskole.aula.dk/ tilgængeligt, jf. ”Lov om tilgængelighed af offentlige organers websteder og mobilapplikationer”.


Oplever du, at der er ikke-tilgængeligt indhold på https://laesoeskole.aula.dk/?

Du har mulighed for at underrette det ansvarlige offentlige organ om webstedets manglende overholdelse af tilgængelighedskrav i webtilgængelighedsloven. Der ud over har du også mulighed for at anmode om oplysninger, som det ansvarlige offentlige organ eventuelt har undtaget i medfør af lovens § 1 stk. 5 (undtagelse af indhold) og § 3 stk. 2 (uforholdsmæssig stor byrde).
Du kan kontakte Læsø Skole, hvis du oplever, at der er ikke-tilgængeligt indhold på https://laesoeskole.aula.dk/ via følgende kontaktinformation:

Mail: skolen@laesoe.dk
Tlf.: 9621 3122
Kontaktfunktion: Personligt fremmøde i kontorets åbningstid


Håndhævelse af webtilgængelighedsloven

Digitaliseringsstyrelsen fører tilsyn med, om webtilgængelighedsloven overholdes.

Før du kontakter Digitaliseringsstyrelsen, skal du forinden kontakte det offentlige organ med henblik på at løse webtilgængelighedsproblemet via ovenstående kontaktinformationer.

Hvis du oplever, at det offentlige organ, der har ansvaret for webstedet, ikke svarer tilfredsstillende på din henvendelse, kan du sende en henvendelse via henvendelsesformularen.


Denne erklæring blev første gang offentliggjort den 10. januar 2024.
Erklæringen er senest revideret den 10. januar 2024.

 

Direkte link til Læsø skoles tilgængelighedserklæring findes her